ONZE MISSIE: GREAT HAIRDAYS FOREVER
We zijn in 2003 gestart met Devils & Angels en nog steeds vinden we het kappersvak het mooiste vak dat er bestaat! We zijn sinds 1 april 2022 verhuisd naar een nieuwe locatie op de Vijzelgracht 45, vanaf deze locatie willen we ons passie haar en creativiteit voortzetten.  Een afspraak bij Devils & Angels is een onvergetelijke ervaring, zeker voor je haar. Vertel ons je ideale kapsel en wij zorgen dat je het krijgt (mits je idee binnen de grenzen van de huidige haartechnologie valt).

Weet je niet wat je wilt? Wij helpen je te ontdekken wat je mooi vindt en wat bij je past, of je nu houdt van klassiek, retro of avant-garde. Een goede coupe is de investering waard: het doet wonderen voor je imago en je humeur.

JOUW KAPSEL: ALTIJD UP-TO-DATE
Haartrends gaan snel, razendsnel. Gelukkig houden wij niet van stilzitten. We volgen zoveel mogelijk vakgerelateerde workshops in het buitenland zodat we op de hoogte blijven van inspirerende technieken en perfecte producten. Ook ontwerpen we zelf graag kapsels en bedenken we graag onze eigen kleurtechnieken; we weten precies hoe we het moeten aanpakken. Past het niet bij je haartype of is een aangepaste versie een betere match met je gezichtsvorm of (life)style? Samen met jou vinden we de perfecte coupe.

En over een perfecte match gesproken; we weten (bijna) álles van onze klanten. Zo gaat dat bij Devils & Angels. Natuurlijk blijft alles wat je ons vertelt tussen ons, dat spreekt voor zich. Tenzij je wilt dat wij er iets mee doen… Wij zijn veel eerder op de hoogte van zijn of haar nieuwe ‘relatiestatus’ dan Facebook. Dus mocht je op zoek zijn naar een nieuwe man of vrouw, laat het ons weten. We zijn dol op matchen!